مشاوره حقوقی رایگان - خیانت مرد

باسلام اگر مرد به همسرش خیانت کند آیا طبق ماده 1119 زن میتواند خود را مطلقه سازد ؟؟؟ آیا میتوان گفت که این ماده تضمینی برای مواد 1102 و 1103 و 1104است؟؟؟ پس اگر زن خیانت کند چه تضمینی برای مواد بالا است ؟؟؟ نقش ماده 1108چیست ؟؟؟؟؟ لطفا توضیح دهید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

رابطه نامشروع مرد میبایست با حکم قطعی دادگاه اثبات شود.
برای توضیحات بیشتر در خصوص سوالتان در شهرتان به وکیل مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اولا بطور کلی میتوان درحکم موضوعه گفت طلاق به دلیل خیانت می تواند با تشخیص دادگاه هم از مصادیق عسر و حرج و از مصادیق شروط ضمن عقد نکاح باشد (بند 2 و 9 شروط ضمن عقد).
دوحالت متصور است 1- چنانچه رابطه نامشروع غیر از زنا رخ داده باشد، مجازات مرد در حد جریمه نقدی و یا شلاق است. در این جا باید گفت، قاضی دادگاه خانواده ممکن است رای طلاق به دلیل خیانت مرد را با همین حکم بدهد. اما چنین موضوعی قطعی نیست. در واقع سوء رفتار مرد براساس تبصره ماده 1130 قانون مدنی باید احراز گردد.

2-اگر رابطه نامشروع ، برای حد زنا صادر شده زن می‌تواند براساس این موضوع عسر و حرج خود را ثابت کند. حتی اگر مرد اقرار کند که براساس عقد موقت با زن دوم رابطه داشته، یکی از شروط 12 گانه (بند 2و 9 شروط ضمن عقد)عقدنامه محقق شده و زن براساس حکم صادر شده در دادگاه کیفری، دادخواست طلاق را مطرح نماید