مشاوره حقوقی رایگان - شكايت از سازمان استخدامي و وزارت بهداشت

بنده پرستارم و از پيش از شروع كوويد تا كنون در بيمارستان خصوصي و در ارتباط مستقيم با بيمارستان كوويد مسغول به كار بوده ام . با توجه به آزمون استخدامي كه قرار است در تاريخ ٢٨ ام مهر برگزار شود ،و براي كساني كه در دوران كوويد فعال بوده اند امتيازي در نظر گرفته شده است و گفته اند مراكز خصوصي شامل آن نميشوند ، با اينكه ديوان قبلا به اعمال اين امتياز براي كليه ي پرسنل چه خصوصي چه دولتي راي داده است . ميخواستم بدونم من ميتونم به ديوان شكايت كنم ؟ با اينكه چند روز به امتحان مونده شانسي دارم ؟ و اينكه در زماني كه دفترچه منتشر شد ذكر نكرده بودند كه امتياز فقط براي مراكز دولتي است، با فايل ويدئويي كه چند روز قبل توسط معاون وزير بهداشت منتشر شد اين موضوع بيان شده، لطفا راهنمايي بفرماييد

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. امتیاز قابل اعمال است. درصورت عدم اعمال قابلیت طرح دردیوان فراهم است