مشاوره حقوقی رایگان - اخطاریه

از طریق یه شماره شخصی اخطاریه علیه شما برای بنده ارسال شد بنده وارد اپلیکیشن عدالت همراه شدم و برایم زد برای دیدن شکایت علیه شما مبلغ5000تومان را پرداخت کنید بنده اطلاعات کارت را زدم وبجای5000تومان پنجاه هزارتومان از حساب بنده کسر شد
میخواستم ببینم اخطاریه از طریق شماره شخصی امکان هست ارسال بشود یا ازطریق یسری از شماره های خاص ارسال میشود؟

پاسخ ها :

جلیل آسانی

جناب آقای جلیل آسانی :

سلام‌ .هر نوع ابلاغیه از عدل ایران ارسال میشه. و بدون هزینه می باشد ‌متاسفانه با وارد شدن کارت بانکی شما هک شده .شکر خدا مبلغ زیادی برداشت نشده، لطفا به لینک ناشناس کلیک نکنید