مشاوره حقوقی رایگان - سند اصلی

سلام. من یک زمین خریدم که سند منگوله دار به اسم آقایی است که به من فروخته است الان وکالت و کپی سند اصلی را به من داد که برابر با اصل آن کرده است و این زمین مشاع میباشد برای تایید آن که بدانیم هیچ مشکلی نیست باید چکار کنیم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان استعلام وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید مبایعه‌نامه و اسناد شما توسط وکیل بررسی گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق اداره ثبت بنحو حضوری پیگیری بفرمائید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ایتعلام کنید
ولی حواستان باشد چنانچه قابلیت تقسیم داشته باشد شریک میتواند از حق شفعه استفاده کنه

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

بهتر است شما از طریق وکالتنامه سریعا با مراجعه به دفتر اسناد رسمی اقدام به نقل و انتقال ملک نمایید . در صورتی که کنار وکالتنامه قولنامه ایی تنطیم ننموده ایید سریعا نسبت به تنظیم مبایعه نامه با ذکر تاریخ دقبق زمان وقوع بیع در قسمت توضیحات مبایعه نامه نسبت به تنظیم صورتجلسه مبایعه نامه اقدام نمایید .

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

با سلام . استعلام از طریق سایت یا مراجعه حضوری به اداره ثبت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سند دارد از سامانه ثبت من استعلام صحت سند بگیرید با شماره رمز تصدیق. اگر ندارد با ارایه حدود اربعه و موقعیت دقیق ملک از اداره ثبت و یا شهرداری استعلام بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر سند ثبتی ندارد با ارایه حدود اربعه و موقعیت دقیق ملک از اداره ثبت و یا شهرداری استعلام بگیریداگر سند دارد که از اداره ثبت

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به اداره ثبت حضوری مراجعه کنید