مشاوره حقوقی رایگان - شماره مجازی

سلام یک نفر تو تلگرام با شماره مجازی فحاشی کرده و عکسای نامناسبی فرستاده و بعد دیلیت اکانت کرده
قابل شکایت و پیگیری هست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

یا سلام
بله
شما باید ابتدا به پلیس فتا مراجعه نمایید
و بعد شکوائیه توهین را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید.
توجه داشته باشید برخی مواقع قابل پیگیری نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل شکایت می‌باشد می‌توانید از طریق دادسرای جرایم رایانه‌ای شکایت خود را ثبت نمایید

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام قابل شکایت که هست اما امکان نتیجه گیری ضعیف است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ به دلیل اینکه تلگرام یک پیام‌رسان خارجی است و سرور آن در خارج از کشور مستقر است با دیلیت اکانت فرد مرتکب، این اقدامات مجرمانه قابل پیگیری نمی‌باشند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید شکایت نمایید از طریق دفتر خدمات قضایی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله از طریق پلیس فتا با شماره 096380 پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ابتدا به پلیس فتا اطلاع دهید سپس از طریق دفتر خدمات قضایی طرح شکایت نمایید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورتیکه از متن اسکرین داشته باشید واطلاعات هویتی وی را بدانید، ممکن است قابل شناسایی و پیگیری باشد. به پلیس فتا مراجعه کنید.