مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت هزینه درمان در تصادف جرحی

سلام خسته نباشین
من پارسال یعنی سال 1401 بهمن ماه با عابر پیاده تصادف داشتم
و ایشون پیشونی و دستش آسیب دیده بود،زنگ زدیم آمبولانس اومد و مصدوم رو منتقل کرد به بیمارستان «دولتی»
بنده همون لحظه بهمراه خونواده اون شخص به بیمارستان رفتیم و فقد دست و پا و یه مقدار از پیشونی اون شخص اسیب دیده بود ولی از طرفی فردای روز تصادف که به همسر اون شخص تماس گرفتم بهم گفت که منتقلش کردیم به بیمارستان خصوصی
ولی الان با گذشت حدودا هشت ماه هنوز پروندم جریان داره
نظریه اخر پزشک قانونی توی شهریور ماه بوده و گفته که مصدوم التیام یافته و نیاز به معاینه مجدد نیس
از طرفی مصدوم رفته اعتراض زده که پزشک قانونی نظریه ای برای دندان های شکسته ام نداده! درصورتی ک اصلا برخوردی با دندان هاش نداشته
و توی اعتراضش نوشته ک مشغول به خیاطی بوده و تو این مدت توانایی کار کردن نداشته
میخواستم بپرسم ایا هزینه رفتن ایشون به بیمارستان خصوصی و بستری شدنش در اونجا به عهده منه؟
چون هیچ هماهنگی با من نکردن و هیچ نیازی هم نبوده ک برن
از طرفی هزینه جلسات فیزیوتراپی اش هم با منه ؟
جدا از این میتونن هزینه ای رو از من طلب کنن بابت مشغول نبودنشون توی این دوره در شغل خیاطی ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
علاوه بر دیه هزینه های مازاد بر دیه قابل مطالبه است البته متعارف اگر باشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام هزینه فیزیوترادی را میتواند مطالبه کند اگر بتوانداثبات کند میتواند خسارت ایام بیکاری رامطالبه کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
دیه باید پرداخت گردد
هزینه های درمان زاید بر دیه با شرایطی قابل مطالبه است
بله

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرداخت دیه بر عهده شماست. در صورتی که طرف مقابل بتواند اثبات کند خسارات ایام بیکاری نیز قابل مطالبه است. وانگهی هزینه‌های مازاد دیه همچون فیزیوتراپی نیز از سوی طرف مقابل، قابل مطالبه خواهد بود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این هزینه ها با راننده مقصر نمی باشد و صرفاً آسیب دیده می تواند دیه خود را مطالبه کند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
بلی اما باید دادخواست جدا گانه بدهند و کارشناس تایید کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی نظریه پزشکی قانونی دارد تا بتوان با گفتگوی متقابل راهنمایی شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که هزینه‌ها ودیعه می‌بایست پرداخت شود