مشاوره حقوقی رایگان - تماس از اداره آگاهی

با سلام خسته نباشیدبااینکه درسامانه ثنا نگاه کردم شکایتی علیه من ثبت نشده از آگاهی باهام تماس گرفتند گفتن برای جواب دادن چند سوال باید بیای می‌خوام بدونم می‌توانند برام مشکل درست کنند که منو نگه دارند ..
موضوع این بوده که ده شب قبل چند نفر مهمان داشتم تا سحر نشسته بودن موقعی که رفتن من خواب بودم چهار روز بعد یکیشون تماس گرفت که کارت فلانی اون شب گم شده و 16 میلیون ازش برداشت شده

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تحقیقات آگاهی در ثنا نمی آید. حتما بروید و توضیح بدهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به هیچ وجه به ابلاغ تلفنی توجه نکنید چرا که هر شکایتی در سایت عدلیران درج خواهد شد‌.