مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه نفقه از جد پدری

حقوق بازنشستگی همسرم بعد از فوت به علت صغیر بودن دو فرزندم به حساب من واریز می‌شود حال اگر از جد پدری که ولی قهری بچه هاست درخواست نفقه نماییم با این شرایط که ایشان بازنشسته و مستاجر هستند
آیا قاضی موافقت می‌کنند که پدر بزرگشان نفقه دو صغیر را پرداخت نمایند

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نفقه اقارب تنها در صورت تمکن مالی قابل مطالبه است فلذا پدربزرگ ملزم به پرداخت نفقه نمی‌باشد.