مشاوره حقوقی رایگان - نفقه نوه

آیا عروس خانواده که از مستمری بازماندگان (مرحوم شوهر) استفاده می کند می تواند از علیه جد پدری دادخواست نفقه فرزندان را تنظیم کند.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اگر نیاز باشد و پدر بزرگ دارا باشد اری

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بنده چون از مقداری از مستمری به فرزند تعلق می گیرد امکان مطالبه نفقه از پدر بزرگ وجود ندارد.

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
با وجود شرایط قانونی، بله مانعی ندارد

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

بله می‌تواند. نفقه اقارب بین فرزندان و نوه و هر چه پایین برود و همچنین پدر و پدر پدر و هر چه بالا برود، برقرار است

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. بله امکان مطالبه از پدربزرگ در صورت تمکن مالی وی وجود دارد.