مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت خودرو نامتعارف

سلام وقت بخیر.چند ماه پیش مقصر یک تصادف بوده ام و خودروی زیان دیده لوکس و نامتعارف بوده است وی از بیمه نامه بنده هم استفاده کرده ولی بهش تا سقف یه عددی پرداخت کردن چون خودروش نامتعارف بوده است..حال بعد از 3 ماه شکایت کرده است که هم افت ماشین بگیرد هم مبلغی که بیشتر هزینه ماشینش را کرده است....ایا میتواند دو طرف هم افت هم قیمت بیشتری که هزینه کرده است را از من بگیرد؟ نکته: بیمه من تا سقف 100میلیون بوده است ولی بیمه خیلی کمتر بهشون پرداخته کرده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت براساس خودرو متعارف محاسبه و پرداخت می شود و نمی تواند بیشتر از آن بگیرد.
افت قیمت نیز به نظر براساس خودرو متعارف باید در نظر گرفته بشه.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
افت قیمت را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید
افت قیمت را براساس خودرو متعارف محاسبه خواهند کرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

افت قیمت خودرو توسط ‌کارشناس رسمی دادگستری تعیین خواهد شد و توسط زیاندیده قابل مطالبه است و بر ‌عهده خود راننده مقصر است

خسارت وارده باید بر اساس خودرو متعارف محاسبه و پرداخت گردد و اگر کارشناس غیر از این تعیین کرده باشد شما میتوانید به نظریه کارشناسی اعتراض نمایید و درخواست هیات 3
نفره را نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
افت قیمت خودرو توسط کارشناس رسمی دادگستری با توجه به خودرو متعارف تعیین خواهد شد که شما البته میتوانید به نظریه کارشناس اعتراض کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هم خسارت و هم افت قیمت بر اساس ماشین متعارف توسط کارشناسان مشخص میشود و البته شما به نظریه کارشناس اعتراض هم میتوانید داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که افت قیمت بر عهده راننده است و به ماشین ارتباطی ندارد نسبت به مازاد نیز امکان مطالبه برای ایشان وجود دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما دادخواست جلب ثالث به طرفیت بیمه بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به شرایط قرارداد بیمه دارد اگر طبق قرارداد عمل نشده می‌توانید علیه بیمه طرح دعوا نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و درود
مستحضر باشید که افت قیمت بر عهده راننده است و به ماشین ارتباطی ندارد نسبت به مازاد نیز امکان مطالبه برای ایشان وجود دارد