مشاوره حقوقی رایگان - خارج شدن از پوشش بیمه پدر

سلام
من 3 ماه هست که داخل شرکتی استخدام شدم و قبلش تحت تکفل بیمه تامین اجتماعی پدرم بودم
ولی شرکت به من برگه ای تحت عنوان خارج شدن از پوشش پدر ندادن گفتن نیاز نیست و خودکار شما خارج میشی
همچین چیزی صحت داره؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بیمه پدرتان متوجه شود حذف می کند.
باید پدرتان موضوع را پیگیری کند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت اطلاع بیمه تامین اجتماعی خودشان اقدام به حذف خواهند کرد و لیکن در این رابطه به نظر میرسد که پیگیری لازم باشد.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بله شما به صورت خودکار از تکفل پدر خارج خواهید شد.می توانید بیمه خود را از سایت تامین اجتماعی پیگیری کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله بیمه جدید آغاز شود از تکفل پدر خارج میشوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله وقت شما شاغل و دارای کد بیمه‌ای بشوید دیگه بیمه شما از ناحیه پدر تمدید نخواهد شد