مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پرستار از شرکت پرستاری که در آن کار میکند

سلام من الان در یک شرکت پرستاری مشغول به کار می‌باشم من ازاین شرکت تقاضای کار مقطعی کردم اما اونا به من گفتن که سر کار داعم بورو مشکلی نداره هروقت هم که خواستی میتونی بیای بیرون به جات یه نفر دیگه رو می‌فرستیم الان به من یه کار دیگه ای پیشنهاد شده الان بهشون میگم میخوام ازاین کار بیام بیرون میزنن زیرش الان باید چی کار کنم وگرنه سفته صد میلیونیم و اجرا میزارن

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. نیازمند بررسی قراداد شما باشرکت است. بصورت کلی منعی جهت خروج وجودندارد.
سفته درمواردخاصی قابل اجراست.