مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تقسیط جریمه تعزیراتی

با سلام اینجانب تو تعزيرات بخاطر حمل قاچاق محکوم به پرداخت 370 میلیون شدم. وتوان پرداخت یکجا رو ندارم و دادگاه هم میگه چون خاور به نام خودم هست نمیتونم درخواست اعسار بدم. بنده بجز این خاور هیچی دیگه به نامم نیست.و تنها راه درآمد بنده همین ماشین هست.

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

عنوان کنید که خاور وسیله امرار معاش شما و سایر اعضای خانواده است دادخواست اعسار مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست اعسار را مطرح نمایید و وضعیت مالی شما بررسی خواهد شد