مشاوره حقوقی رایگان - کالا قاچاق

سلام . بنده مغازه دارم حدود 6 ماه پیش از کالا قاچاق و اداره صمت آمدن به مغازه و 4 عدد اسپیلت به دلیل نداشتن شناسه کالا بردن بنده هم این اجناس را از بندر عباس خریداری کردم که شناسه طبیعتا ندارن بعد رفتیم تعزیرات پرونده ما را به اسم حمل کالا قاچاق نوشته بودن که جریمه هم پرداخت کردیم . الان میبینم از هم صنفی های که از بندر عباس خریداری کرده اند کالا های خود را پس گرفته اند که صد درصد شناسه ندارند .بنده فاکتور خرید دارم . می خواستم بدونم راهی وجود دارد که اجناس و جریمه پس گرفته شود .

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

احکام اجرا شده در محاکم قضایی و واحدهای اجرای احکام قابل مطالبه نیست، مگر شرایط مقرر در قانون

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در بعضی موارد امکان پس گرفتن اجناس وجود دارد ولی جریمه ها خیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
امکان بازپس‌گیری اجناس وجود دارد لیکن جریمه‌ها به قوت خود باقی خواهند ماند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درصورت اثبات قاچاق نبودن کالاها بله
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود