مشاوره حقوقی رایگان - اخراج کارمند به دلیل چک بلامحل

با سلام و خسته نباشید
آیا کارمند با سابقه20ساله به دلیل کشیدن چک بی محل یا داشتن بدهی میلیاردی از او شکایت بشه و کیفرخواست صادر و بازداشت بشه از کارش اخراج میشه؟چه مجازاتی برای او در نظر گرفته میشه؟
با تشکر از پاسخ شما

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما در ابتدا باید مشخص شود که کارمند در بخش خصوصی مشغول به کار است یا در بخش دولتی نکته دوم آن است که فقط در بعضی از جرائم خاص �راج کارمند مورد پیش‌بینی قرار گرفته است و کشیدن چک از موارد اخراج کارمند محسوب نمی‌گردد مگر آنکه کارمند به موجب حکم قطعی محکوم به زندان شود و بیش از یک سال بدون عذر موجه در محل کار خود حاضر نشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
در ‌مورد اخراج کارمند دولتی ، سازمان تصمیم خواهد گرفت