مشاوره حقوقی رایگان - نیابت بدلیل محل سکونت در تهران

بنده از شخضی طلبکارم ، او به خارج گریخته است . آدرس ثنای وی در شهرستان است . به همین دلیل پرونده ای را که منجر به حکم محکومیت بدهکار شده بود ، رد صلاحیت دادند . بار دیگر در شهر آدرس او دادگاه را بدلیل داشتن مدارک کافی برده و حکم گرفتم . وکیل بنده درخواست اجرا داده . در مراحل اولیه ابلاغ اجرا هستیم . بنده ساکن تهران هستم و میخواهم وکیلم را عزل کنم و پرونده را خودم برای اجرا در همکاری با پلیس بین الملل در تهران پیگیری کنم . آیا این امکان وجود دارد ؟ و اگر امکانش هست مراحل نیابت در این حالت چگونه است ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ امکان‌پذیر نیست. در مسائل مالی، آن هم نه بصورت کلان، پلیس بین‌الملل همکاری نخواهد کرد‌.