مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه پرداخت قسط بانکی

سلام وقت بخیر ، من امروز اشتباهی قسط بانکی یک نفر دیگر رو به جای قسط بانکی خودم پرداخت کردم. شماره پیگیری و شماره تماس اون شخص رو دارم. چطوری میتونم پول رو پس بگیرم و قسط خودم رو پرداخت کنم ؟

پاسخ ها :

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

چنانچه با تماس تلفنی حاضر به عودت وجه به شما نگردد میتوانید از طریق دادگاه و دادخواست مطالبه وجه اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به آن شخص تماس بگیرید تا ایشان مبلغ را به حساب شما واریز نماید در غیر این صورت ابتدا یک اظهارنامه بدهید و سپس دادخواست مطالبه وجه ارسال کنید

حبیب رزوانی

جناب آقای حبیب رزوانی :

اول تماس و حل مسالمت آمیز، اگر مبلغ زیاد نباشد رسیدگی دادگاه طولانی و هزینه بر هست و زمان می برد، دوم ارسال اظهارنامه و سوم مطالبه و دادخواست

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق بانک با ایشان تماس بگیرید اگر فایده نداشت از طریق دفتر خدمات قضایی طرح دعوی مطالبه وجه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با طرف مقابل تماس بگیرید و خیلی دوستانه موضوع را شرح دهید اگر طرف مقابل قبول نکرد اظهارنامه مبنی بر مطالبه وجه را ارسال کنید و اگر این اظهارنامه نیز نتیجه نداد دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خود به ثبت برسانید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
به بانک مراجعه تا بانک با صاحب حساب تماس بگیرد و مبلغ را مسترد نماید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق بانک اقدام کنید در صورت عدم توافق میتوانید اقدام به شکایت و درخواست مطالبه وجه دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بانام برده تماس اخذ و در صورت عدم موفقیت اظهارنامه رسمی برای ایشان ابلاغ و نهایتاً دادخواست حقوقی تقدیم نمایید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. ابتدا بصورت دوستانه سعی کنید مساله را حل کنید. درصورتیکه امکان پذیر نباشد میتوانید طرح شکایت کنید دردادگاه