مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع مجازی با زن متاهل

سلام.مدتی قبل شیطان مرا فریب داد و با زنی که شماره ایشان را از اینستا از ایشان گرفتم در حد یک دقیقه سکس چت کردم. الان شوهر ایشان به شماره من مشکوک شده و زنگ زد و پرسید ک من کی هستم . اگر ایشان شکایت کنند با توجه به این که پیامی از من ندارند ( خانومش پیام ها پاک کرده) آیا امکان داره شکایت وی مورد قبول واقع بشه؟( بخدا نمی‌دونستم متاهل)

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر مجازی باشد وتنها بصرف پیامک وچت باشد ومحتویا ان چیزهایی که رد وبدل شده اقرار نباشد رویه قضایی رابطه نامشروع نمی داند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه فعلا دلیلی دال بر رابطه نامشروع در اختیار شوهر نیست نمیتواند اقدامی کند مگر اینکه در پیامرسان داخلی جرم اتفاق افتاده باشد که قابل استعلام است و اگر در پیامرسان خارجی باشد با دیلیت اکانت قابل پیگیری نیست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
اگر شکایت شد شما انکار کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مدارک وجود نداشته باشد شکایت نتیجه‌ای ندارد

حبیب رزوانی

جناب آقای حبیب رزوانی :

مدارک معتبر جهت اقدام نیاز است که به نظر موجود نیست، هر چند امکان پیگیری هست

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر اقراری از طرفین و یا دلیلی در فضای مجازی موجود نباشد دلیلی برای اثبات رابطه نامشروع موجود نیست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید دلایلی محکمه پسندی در این زمینه ارایه شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر دو طرف چت‌ها را پاک نموده و دیلیت اکانت کرده باشید امکان بازیابی چت‌ها وجود نخواهد داشت