مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه با رسید بانکی

باسلام یه چند وقت پیش رفیقم که استاد دانشگاه ‌بسیار ادم موجهی بود گفت من از سایت آمازون خرید دارم میکنم برای خریدم که 18000دلاره من 4600دلار کم دارم من این خرید انجام بدم 4000دلار میده من هم به ازاین سود شریک میکنم وهمان روز حساب کتاب میکنم و پولت رو میدم من هم گفتم من سر در نمیاورم من این پول که قرار بود 5روز دیگر بدهد از آن پرسیدم پول من را نمیدی گفت سایت کلاهبرداری بود پول من هم این وسط خورده شده است من گفتم من که آنها را نمیشناسم من پول را به حساب شما زده ام وپول را به حساب آن زدم آیا با رسید بانکی می‌توانم به پولم برسم آیا از طریق صرافی می‌توان پیگیری کرد که راست می‌گوید با تشکر

پاسخ ها :

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

باتوجه به اینکه شما مبلغ فوق را به ایشان قرض داده اید و به حساب ایشان نیز واریز کرده اید میتوانید با دادخواست حقوقی مطالبه وجه نمایید و مبلغ خود را مسترد کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله قطعا
شما بلافاصله اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و بعد دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه را اقامه نمایید و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در اسرع وقت اقدام به ارسال اظهارنامه مبنی بر مطالبه وجه کنید در صورتی که نتیجه‌بخش نبود دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خود به ثبت برسانید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اینکه سایت کلاهبرداری بوده است به شما ارتباطی ندارد.
شما برای رسیدن به حق خود می توانید ابتدا اظهارنامه ارسال کنید و اگر نتیجه ای حاصل نشد، دادخواست حقوقی مطالبه وجه به همراه خسارت تاخیر تادیه و خسارات دادرسی در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می‌بایست دادخواست مطالبه وجه بدهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست مطالبه وجه و خسارات نمایید