مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه با رسید بانکی

با سلام و احترام، بنده مبلغ 15 میلیون تومان به عنوان قرض به دوستم دادم و قرار شد این مبلغ به حساب شخصی دیگر که به او بدهکار است واریز گردد. الآن دوستم بعد از یکسال حاضر به پرداخت بدهیش نیست و تنها سند و مدرکی هم که بنده دارم رسید واریزی به حساب اون شخص است و دوستم به بهانه های مختلف حاضر به پرداخت بدهیش نیست. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید مطالبه وجه به طرفیت کسی که پول بحسابشریختید ارایه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه را اقامه نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دادخواست مطالبه وجه به استناد فیش پرداختی به همراه خسارت تاخیر تادیه مطرح نمایید