مشاوره حقوقی رایگان - طلاق با عسر و حرج

باسلام درخواست طلاق دادم نه سال ازدواج کردیم صاحب دوفرزندیم شوهرم توی این نه سال فقط یکسال سرکاررفت شاید باورتون نشه تو این چندسال هروز ازصبح تا شب فقط کارش خوابیدن بودمسئولیت من وبچه ها رواصلا برعهده نمیگرفت هرکاری یا چیزی بهش میگفتم می‌گفت مادرم هست من رو میخوای چکار درضمن اینو هم بگم هم مادرش هم خودش وسواس شدید دارند من این چند سال واقعا شده بودم پرستار مادرش از بس تو کاراش وسواس داشت. میخواستم بدونم آیا اینا دلیل برعسروحرج نیست واسه طلاق

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست طلاق به علت عسر و حرج را مطرح نمایید و باید در دادگاه ، عسر و حرج شما اثبات گردد
شما مستندات و دلایل خود را ارائه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر با عنایت به شرایط پیش‌گفته از نظر دادگاه خانواده از مصادیق عسر و حرج شناخته شود میتوانید اقدام به طلاق کنید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
تشخیص اینکه آیا این موارد عسر و حرج می باشند یا خیر، با قاضی می باشد.
شما باید دادخواست طلاق به درخواست زوجه بدهید و دلایل خود را برای عسر و حرج به دادگاه ضمن تنظیم یک لایحه تخصصی اعلام نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌تواند مبنای عسر و حرج قرار بگیرد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید برای پرداخت نفقه و تهیه مسکن طرح شکایت و دعوی نمایید و در صورت که ایشان تهیه نکردند به عنوان عسر و حرج تقاضای طلاق نمایید و یا اگر بیماری وسواس ایشان به اندازه شدید است که زندگیتان را مختل کرده است �‌توانید با اثبات موضوع توسط پزشک متخصص و یا معرفی به پزشکی قانونی درخواست طلاق دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید دادخواست خودرا ارایه دهید اگر قاضی این موارد رو به عنوان عسر و حرج قبول کند رای خودرا صادر میکند

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بابد تمام ادعاهایتان را اثبات کنید
حتما مشاوره تلفنی بگیرید تا تمام جزییات روند طلاق را توضیح دهیم