مشاوره حقوقی رایگان - طلاق با عسر و حرج

با سلام.
3 سال قبل عقد نکاح صورت گرفت اما یک هفته بعد از عقد زوجه مطالبه پول و طلاق کرد و هیچ زندگی مشترکی شروع نشد و اصطلاحا در دوران نامزدی هستیم.
6 ماه پس از عقد رابطه نامشروع دون زنای زوجه کشف و منجر به درگیری شد.
زوجه 2 ماه پس از شکایت من همراه با مرد غریبه از کشور متواری و در خارج پناهنده شدند.
در حال حاضر محکومیت قطعی شلاق رابطه فوق و دیه علیه هر دو نفر صادر شده است.
در مقابل من هم به 2 میلیون تومان دیه محکوم و پرداخت کردم.
تمام نفقه زوجه تسویه شده و مهریه طبق رای دادگاه در حال پرداخت هست.
الزام به تمکین و اجرائیه تمکین صادر و زوجه ناشزه هست. اصلا دنبال حکم ازدواج مجدد نرفتم و تنها زندگی میکنم.
با این که کلی پول و طلا و... از من گرفتند، پدر زوجه پیغام داده است هر طور شده کل مهریه که 100 سکه هست رو یک جا جور کن و بده تا دست از سر تو برداریم. حالا هم با وکالت محضری که دارد وکیل مع الواسطه گرفته است و از طرف زوجه اقدام به طرح دعاوي مختلف کیفری مختلف علیه من میکنند که در همه پرونده ها منع تعقیب برای من صادر شده است. آیا بعد از چند سال به بهانه مفارقت جسمانی و دعاوي متعدد که خود زوجه مطرح میکنند، میتونند ادعای عسر و حرج کنند و طلاق بگیرند؟
از شروط 12 گانه ضمن عقد تخلف نکردم و یک کارمند آبرودار هستم.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
تقاضای عسر و حرج به استناد به مفارقت جسمانی طولانی معمولا در شرایطی پذیرفته میشود که زوجه کلیه حق و حقوق خود را در ازای طلاق بذل کند .
موفق باشید