مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه نفقه فرزند توسط مادر

سلام سال 96 متارکه کردیم همسرم زوجه حضانت دخترم در قبال ببخشش مهریه، نفقه جهیزیه حضانت دخترم گرفتن و هزینه نگهداری فرزند مشترکمون قبول کردن الان رفته درخواست نفقه دخترم دادن آیا با این که تعهد داده هزینه نگهداری مخارج دختر با خودش باشه نفقه به او تعلق میگیرد. ممنون میشوم راهنمای کنید. با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
بستگی به توافقات حاصله دارد
بنظر اری باید تادیه گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرداخت نفقه فرزند طبق قانون بر عهده پدر است.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بستگی به متن توافق نامه دارد اما در حالت عادی و براساس قانون، تامین نفقه فرزند بعد طلاق حتی اگر حضانت با مادر باشد، بر عهده پدر است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام باید مشخص شود که نفقه تا چه مدت ایشان تعهد کرده است اصولاً نفقه بر عهده پدر است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

طبق قانون نفقه فرزند دختر تا زمان مجرد بودن تکلیف پدر می‌باشد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ایسان حضانت را قبول کرده ولی فرزند نیستند شما ولی ایشان هستید و نفقه تکلیف سماست

البته متن توافق باید مطالعه گردد