مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند اقدام از طرف مادر

سلام من مادرم در حال جدا شدن از پدرم هستن و من و خواهرم جای پدرم زندگی میکنیم پدرم مشکل اعصاب و روان دارند و معتاد هستند 2 بار بستری شدند ولی باز خوب نشدند و به دلیل اینکه مادرم جهیزیه را کاملا بردند خونه هیچی ندارد و پدرم هم امکانات رفاهی ، وسایل گرمایشی ، پوشاک و لوازم شخصی برای من و خواهرم تامین نمیکند و پول هم نمیدهد ، به تغذیه ما هم رسیدگی نمیکند به دلیل اینکه معتاد هست بسیار اذیت هستیم در خانه و دوست هاشو هم تو خونه میاره با هم میکشن با اینکه 2 تا دختر هستیم و از ما برای خرید و فروش مواد مخدر خودش استفاده میکنه و فحاشی زیاد میکنه و....
بلاخره من تصمیم گرفتم که مبنی بر ندادن نفقه شکایت کنم ، یکم که فکر کردم با خودم گفتم اگر متوجه بشه که من شکایت کردم منو کتک میزنه و اذیت میکنه
اگر شکایت از طرف مادرم مبنی بر ندادن نفقه صورت بگیره بعد نفقه رو به مادرم میدن ؟؟ چون اگر نفقه رو به مادرم بدن مادرم به ما رسیدگی نمیکنه و مارو ول کرده و رفته
خانواده بابامون هم به ما اهمیت نمیدن ما تک و تنها با یک پدر مریض هستیم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر بالای18 سال هستید خودتان باید دادخواست بدهید وگرنه مادرتان . اگر مادر دادخواست بدهد پول به حساب ایشان واریز خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام خیر باید خودتان اقدام به طرح دعوای مطالبه نفقه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر سن شما 18 سال شده است خودتان باید درخواست نفقه کنید