مشاوره حقوقی رایگان - پرینت پیامک سیم کارت

آیا من میتونم پیامهای ورودی و خروجی سیمکارت خودم را بگیرم یا باید شکایت کنم یا از یک طریق میشه لطفاً برام بگیدممنون میشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
محتوای پیام ها باید دستور قضایی باشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر ‌
فقط با دستور مقام قضایی امکان دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حتی پرینت و استعلام از خط خود نیز نیاز به دستور مقام قضایی است‌.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
چنین درخواستی به دستور مقام قضایی نیاز دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تماس‌هایی را که خود گرفته‌اید می‌توانید دریافت نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق ساختمان مرکزی هر یک از اپراتورها می‌توانید درخواست پرینت تماس‌های گرفته شده را بدهید اما متن پیام‌ها نیاز به دستور قضایی دارد
البته بعضی از خدمات کامپیوتری رایانه‌ای بسیار حرفه‌ای هستند و می‌توانند برایتان این کار را انجام دهند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق مقام قضایی امکانپذیر است

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

به شرکت همراه اول و ایرانسل مراجعه کنید اگر ندادند باید دستور مقام قضایی باشد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. متن پیامک امکان پرینت عادی صرفا به درخواست مالک خط بدون تشخیص ودستور مقام قضایی وجودندارد.