مشاوره حقوقی رایگان - اتهام اختلاس

باسلام بنده کارگر قرادادی آتش نشانی هستم برحسب دستور شهردار وقت سال 94یک حواله گازوییل از گلخانه شخصی خودم روبه شهرداری دادم ولی سوخت بایددرمحل صدورحواله تخلیه می‌شده بعدازتخلیه تماس گرفتم که سوخت شمارسیده چکارمیکنیدشهرداراعلام کردن تحویل فرمانداری بدهید نماینده فرمانداری مراجعه کرده ودرخواست وجه آن را کرده وگفت فرماندارگفته نیازبه سوخت رودیگه نداریم پولش رو به ما بدهید با هماهنگی شهردار پول روبه نماینده فرمانداری پرداخت کردم حالا برام پرونده اختلاس و حکم 60میلیون ریال جریمه نقدی 6ماه ویک روز حبس وپنج سال انفصال موقت ازخدمات دولتی .خواهشمندم در این زمینه کمکم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر مهلت اعتراض دارید تجدیدنظرخواهی نمایید و لایحه تجدیدنظرخواهی دقیق تنطیم و ارسال نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مهلت مقرر قانونی نسبت به تجدیدنظرخواهی اقدام کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است دفاعیات خود را طی لایحه مکتوب کنید و به شعبه ارسال نمایید و درخواست تجدیدنظر خواهی کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در مهلت مقرر تجدید نظر خواهی کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به استناد مدارک ومستندات به رای صادره اعتراض کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام به رای صادره اعتراض و تقاضای تجدیدنظرکنید