مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با تراکتور بدون گواهینامه

سلام و خسته نباشید پدر بنده در زمین کشاورزی زمین شخم می زدند موقع خروج راننده متوجه میشه پین گاو آهن خارج شده پیاده میشه پین رو جا بزنه نمی تونه . و مابین گاو آهن وتایر گیر میکنه پدرم که میخواست نجاتش بده یهو تراکتور حرکت میکنه و وپاهاش زیر تایر گیر میکنه و نمیتونه فرار کنه و تراکتور از رو بدنش رد میشه و دچار شکستگی لگن و قفسه سینه میشه تراکتور بیمه هست ولی راننده میگه گواهینامه نداره آیا میتونیم از پلیس کروکی تهیه کنیم و خسارت بیمه بگیریم ؟ ممنون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بله باید همین کار را کنید و تراکتور نیز گواهینامه میابست داشته باشد