مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کروکی تصادف

سلام وقت بخیر. من 20 روز قبل تو شیراز تصادف کردم و صد در صد ماشین دیگه مقصر شناخته شد وچون من معلول هستم وگواهینامه من کد دارد و ماشین تغییر وضعیت ندادم افسر 50 درصد منو مقصر کرده و مسیر من هم مستقیم بوده اگر اعتراض بذارم به نتیجه میرسم .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانیدبه رای کارشناس اعتراض کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اعتراض و تقاضای نظریه هیئت کارشناسان را می توانید انجام دهید لیکن تشخیص مرجع رسیدگی کننده ملاک است .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

به نظریه کارشناسی اعتراض کنید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید اعتراض نمایید لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست