مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح خانوادگی

سلام وقت بخیر
من با خواهرم دعوا کردم اونا شروع کننده ی دعوا بودن و نتیجه اش پارگی چند دست لباس و زخم شده بود که ازم شکایت کردن من با اینکه بدنم کبود شده بود پزشک قانونی نرفتم الان تو دادگاه چطوری از خودم دفاع کنم و بخواهد جریمه ببرد قاضی چقدر میبرد و برای پارگی لباس ها شاهد ندارند اصلا و آیا ازشون شاهد میخواهند برای اینکه ثابت بشه که راست میگویند یانه؟

پاسخ ها :

جلیل آسانی

جناب آقای جلیل آسانی :

سلام. شما کلا منکر بشید . ولی خواهرتون اگه شاهد نداشته باشه با اتیان سوگند از شما دیه خواهند گرفت