مشاوره حقوقی رایگان - در مورد خدمات به پدر و مطالبه ان خدمات از اموال پدر

بنده در سال 69 در زمین پدرم خانه ای ساخته ام و علاوه بر زحمات کار کردن و مدیریت ساخت منزل در طول یک سال و نیم ان موقع مبلغی بالغ بر 300 هزار تومان هزینه کرده ام و هیچگونه استفاده ای از ان نکرده ام در طول این مدت حفظ و نگهداری آن بر عهده ام بوده هزینه درمانی و مراقبت از پدرم هم بر عهده داشته ام اما دیگر فرزندان هیچ کاری انجام نداده اند و من بابت این خدمات از ارث پدرم که همان خانه است که من درست کرده سهم بیشتری میخواهم لطفا از نظر حقوقی راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

عرایض شما قابل قبول نیست.
اموال مرحوم پسر دو برابر دختر تقسیم میشود.