مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتورسیکلت با خودروی سواری

باسلام بنده راننده موتورسیکلت میباشم که در خیابان پشت خودروی سواری در حال حرکت بودم که به دوربرگردان نزدیک میشدیم که ناگهان خودرو جلوی بنده پیچید که دور بزند بنده نیز با وسط خودرو یعنی بین دو درب پشت و سمت راننده برخورد کردم و با سر روی اسفالت برخورد کردم که استخوان کاسه چشم راست و پیشانیم به شدت شکسته شده و انگشتان دو دستم زخمی و از ناحیه چشم راستم قدرت دید بنده تقریبا کمتر از نصف شده بنده فکر میکردم حالم خوب است به راننده گفتم برود و در صورت مشکل تماس میگیرم با ایشان ولی بعد از اینکه خودرو محل را ترک کرد بنده نیز بیهوش شدم و اورژانس تهران بنده را به بیمارستان منتقل کردند و اکنون یک هفته از حادثه میگذرد ولی متاسفانه خبری از راننده خوردو نشده و اکنون میخواهم بدانم که مقصر حادثه تصادف کیست و آیا درصورت شکایت از راننده خودرو دیه به بنده تعلق میگیرد و آیا به جایی خواهم رسید یا نه ممنون

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

باید شکایت کنید.تعیین این که مقصر کدام یک از شما هستید کار پلیس راهنماییه.در صورتی که موتور شما بیمه شخص ثالث داشته باشد حتی در صورت مقصر بودن خود شما دیه قابل وصول هست.