مشاوره حقوقی رایگان - رد تجدید نظر خواهی

در انتهای رای، متن چنین نوشته شده ولی من کامل متوجه رای نمیشوم. در دادگاه نخست بنده محکوم به 6 ماه حبس و 10 میلیون ریال جریمه نقدی در حق دولت شدم. اما در رای تجدید نظر شک دارم. اگر امکانش هست نتیجه را ساده بیان کنید. "تجديد نظرخواهان قابل انطباق با جهات مقرر در ماده 434 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 1393 نمیباشد در نتیجه دادگاه به استناد بند "الف" از ماده 455 قانون مذکور ضمن رد تجدید نظر خواهی به عمل آمده مطابق مواد 457 و 458 از همان قانون با تذکر به دادگاه نخستين به لحاظ قلت مجازات نقدی مقرر در مورد آقای x و عدم رعایت بند "ث" ماده 37 اصلاحی قانون مجازات اسلامی و ماده 6 قانون کاهش مجازات حبس تعزیری و عدم رعایت ماده 28 قانون مجازات اسلامی و جدول تعدیل مجازاتهای نقدی مصوب 1399 هیئت وزیران با فرض ارزش پارکینگ مورد نظر کمتر از حد نصاب 100 میلیون تومان و نوع مجازات بزه معنون از نوع درجه پنج با حداکثر دو درجه تخفیف در جزای نقدی و تغییر محکومیت جزای نقدی مقرر اقای x به سی میلیون ریال در حق دولت با اوصاف مذکور دادنامه تجدید نظر خواسته را تائید مینماید."
تشکر فراوان

پاسخ ها :

رد تجدید نظر خواهی تغییر محکومیت جزای نقدی ماده 434 قانون آیین دادرسی کیفری ماده 28 قانون مجازات اسلامی جزای نقدی تجدید نظر خواهی