مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره

مدیر کنترل کیفیت کارگاهی بودم که فقط یک ماه انجا بودم الان متوجه شدم از سال1391 تا 1398 هنوز مدیر کنترل کیفیتم و به جای بنده امضا و .... کردند و قرارداد هم نداشتم و هیچ حقوق و مزایا نگرفتم. ولی تمامی مدارک دال بر محکومیتش در اداره استاندارد موجود هست لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام میتوانید شکایت کیفری جعل و استفاده از سند مجعول و جعل عنوان کنید تا برای کسب رضایتتان اقدام نمایند