مشاوره حقوقی رایگان - شرایط پرداخت دیه قطع عضو در حین خدمت سربازی

سلام سربازی هستم که در حین خدمت یک بند از انگشت دوم پای راستم قطع شده است که پیوند هم نخورده. ترسم از اینه که حق و حقوقم رو پرداخت نکنن

گفتن تو شکایت نکن ما خودمون پیگیر حق و حقوقت هستیم سوالم اینه که دیه ای به من تعلق خواهد گرفت؟ نقص عضو، از کار افتادگی، مجروحیت، کدوم رو باید پیگیری کنم؟چقدر؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

تا شکایت نکنید به شما دیه تعلق نمی گیرد

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

اگر شکایت هم نکنید، می توانید نامه مکتوب بزنید و درخواست بهره مندی از حق و حقوق خود را داشته باشید.