مشاوره حقوقی رایگان - بازی کردن بچه ها در پارکینگ مجتمع مسکونی

باسلام درود ما یک بلوک 16 واحدی هستیم
بچه ها با هم بازی میکنند تو پارکینگ مادرا هم یه گوشه یه همسایه داریم که بد دهن هست میاد توهین می‌کنه به همه میگه ساعت 12شب هست برید خونه هاتون میخواستم بدونم آیا میتونه همچین خواسته ای از بقیه داشته باشه یا نه البته این آقا خیلی عصبی و بد دهن هستن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت مزاحمت میتواند علیه شما طرح دعوی کند. شما هم میتوانید تحت عنوان فحاشی و … علیه وی طرح دعوی کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام آن شخص نمی‌تواند توهین نماید حق شکایت برای شما وجود دارد برای ایشان نیز این حق وجود دارد که تحت مزاحمت شکایت نماید کسی نمی‌تواند تصرفاتی داشته باشد که به حقوق سایرین خدشه وارد کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می تواند
ساعت 12 شب و حتی قبل از آن زن‌ها و بچه حق ندارند در کوچه برای دیگران مزاحمت ایجاد کنند و آن مرد بد دهن می تواند از زن‌ها و بچه ها با عنوان مزاحمت و سلب آسایش شکایت کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله اگر ساعت 12 شب باشد و باعت مزاحمت دیگران بشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید
با 110 تماس بگیرید مراتب صورتجلسه شود
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ساعت 12 شب و تولید صدای نابه‌هنجار مصداق بارز مزاحمت است و که این شخص میتواند از شما بابت این امر در مراجع قضایی شکایت‌ کند.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درصورت مزاحمت میتواند علیه شما طرح دعوی کند.