مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت مابقی ثمن معامله ملک توسط خریدار

با عرض سلام
در سال 80 زمینی به مساحت 120 متر را متری 40,تومان(کل مبلغ 4,800,000 تومان) به شخصی فروختم و 4میلیون از آن توسط چک پرداخت و در فروش نامه شخص خریدار متعاهد شد که تا ظرف مدت 20 روز بعد قرارداد الحاقی را پرداخت و سند دستدارمی دریافت نماید.در غیر این صورت معامله فسخ و باید مبلغ پرداخت شده برگردانده شود و زمین را بگیریم.خریدار از پرداخت امتناع نمود و چند ماه بعد (با توجه به آنکه مکانی از او در دسترس نداشتیم) از جانب شخصی مطلع شدیم که ایشان فوت کرده است.همانطور که گفتم دسترسی به خانواده اش هم نداشتیم تا بعد از چند سال دخترش آمد(از مکان نامعلوم) در زمین را حصار کشید.چون زمین به همان صورت مانده هست اقدامی نکردیم.الان می‌خواهم اقدام کنم.احتمال دارد ایشان سند مالکیت گرفته باشد
حال ما قصد اقدام قضایی در این زمینه و با این شرایط را داریم ، میخواستم سوال کنم و ما رو راهنمایی بفرمایید تکلیف ما از لحاظ حقوقی چیست و چه کار باید انجام دهیم؟
با سپاس

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فقط می توانید 4 میلیون طلبت را با خسارت تاخیر تادیه طلب کنی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما صرفا می توانید مبلغ الباقی ثمن را مطالبه کنید و زمین متعلق به ورثه خریدار است و ادعای فسخ قرارداد را نیز دادگاه از شما نمی پذیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که همان مبلغ قرارداد را می‌توانید دریافت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
با توجه به اظهارات شما جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی قرارداد میباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
امکان فسخ از بین رفته است و شما بایستی نسبت به مطالبه مابقی ثمن اقدام کنید و به طرفیت وراث طرح دعوی کنید در وهله اول به وراث اظهارنامه ارسال کنید.