مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

اگر یکماه بعداز اخراج به هر دلیلی نتوانیم مراحل ثبت بیکاری رو انجام دهیم چکار باید بکنیم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درخواست خویش را بصورت مستند به اداره تامین اجتماعی تحویل دهید ودلایل عدم ثبت در مهلت مقرر را ذکر کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این صورت بیمه بیکاری تعلق نمی‌گیرد می‌بایست در مدت مقرر اقدامات لازم انجام شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای اخذ بیمه بیماری باید ظرف یک ماه درخواست خود را ثبت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند منتفی می‌شود
به اداره کار مربوطه مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی ظرف یکماه اقدام میکردید حالیه از طریق اداره کار پیگیری کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

فورجه اعلام بیکار یک ماهه است و اگر بیش از این طول بکشد باید عذر موجه داشته باشید