مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام خدمت اساتید بزرگوار
همسر اینجانب در سال 92 مهریه خود را به اجرا گذاشت لیکن با توجه به پا درمیانی بزرگان فامیل پس از بازگشت به منزل با مراجعه به شعبه مربوطه طی اظهار دست نویس عنوان نمود فعلا از دریافت مهریه منصرف شده لیکن درسال 1401 مجددا مهریه را به اجرا گذاشت و باتوجه به اینکه در سال 92 حکم قطعی صادر شده بود به میزان 12سکه پیش و سه ماه یک سکه و من فقط 5سکه را پرداخت کرده بودم ازآن سال تا به حال معوقه خورده و به همین دلیل تمام حساب های بانکی مسدود و یک چهارم حقوقم به حساب وی واریز میشود آیا من می توانم برای رفع توقیف حساب های بانکی اقدام کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
درخواست تعدیل مهریه دهید
ایشان خود منصرف شده اند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست تعدیل از اقساط
مهریه را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تعدیل مطرح شود
آنچه معوقه است تعدیل پذیر نیست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه معوقات تادیه گردد آری امکان رفع مسدودی از حساب ها وجود دارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر تا زمانی که پرداخت مهریه به اتمام برسد امکان رفع مسدودی از حسابهای بانکی وجود ندارد
از سوی دیگر توصیه میشود دادخواست تعدیل از اقساط مهریه را به ثبت برسانید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام متن دستنویس خیلی اهمیت دارد با مطالعه آن میتوانم اظهارنظر کنم

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام باید درخواست اعسار داده و پس از صدور رای بر اعسار رفع توقیف را از اجرا بخواهید