مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف حساب بانکی بابت مهریه

سلام خانوم بنده نزدیک به یک ساله رفته اجرائیه ثبت ابلاغیه اجرائیه ثبت همون روز اول که برا من اومده و حساب های بنده مسدود کرده بنده نه خونه نه ماشین هیچی ندارم خانوم بنده نمی رود درخواست مهریه کنه از طریق دادگاه آیا راهی هست که بنده در خواست آزاد شدن حسابام رو بدهم پرونده مهریه بفرستم دادگاه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر زوج مالی ندارد تقاضای انصراف و معرفی به دادگاه از شوی زوجه قابل پذیرش است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حساب اگر حسابی باشد که حقوق واریز می شود می توانید درخواست رفع توقیف بدهید.