مشاوره حقوقی رایگان - بخشنامه تبدیل وضعیت ایثارگران

با سلام و خسته نباشید بنده کار معین و فرزند ایثارگر یکی از سازمانهای دولتی هستم این طرح (طرح استفساریه تبصره (1) بند (ذ) ماده (87) قانون برنامه 5 ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران) را برای اداره کل نشان دادم گفتند باید بخشنامه به دستگاهها فرستاده شود بعد تبدیل وضعیت کنیم این قانون از کی قابلیت اجرایی دارد؟ لطفا این بخشنامه را برایم بفرستید و
سوال دوم اینکه آیا پدر بنده که رزمنده و حضور 6 ماه در جبهه دارد این بخشنامه شامل حال بنده می شود؟
سوال سوم اینکه چه مدارکی برای تبدیل وضعیت لازم است؟ آیا کارت ایثارکری پدر کافی است؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام قانون فوق فعلا در دست بررسی در شورای نگهبان هست و عملی نشده