مشاوره حقوقی رایگان - عرض سلام و ادب. از چه طریقی میتوان حدود اربعه و میزان تصرفات کشاورزان صاحب نسق را تعیین کرد؟

عرض سلام و ادب. از چه طریقی میتوان حدود اربعه و میزان تصرفات کشاورزان صاحب نسق را تعیین کرد؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با ارایه مدارک مالکیتی اعم از نسق زراعی و بنچاق کارشناس رسمی میتواند در تامین دلیل کمکتان بکند