مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف ارث پدر دیوانه

سلام پدرم نزدیک ده سالس که شیشه مصرف میکند و دوسال است که توهم میزند و مزخرف میگوید طلا و ماشینمان را فروخته و دود کرده و دو ماه پیش به علت دزدی دستگیر و زندانی شد فقط یک خانه برایمان مانده که ان هم همش استرس داریم بعد از ازادیش بفروشد و دود کند میخواهم بدانم میتوانیم از طریق دادگاه مادرم را قیم کنیم و خانه را از پدرم بگیریم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر شرایط نداشته باشند بله
اما اشخاص در خصوص استفاده از اموال خود مستقل هستند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید از طریق سرپرستی دادگاه موضوع را پیگیری کنید.
مادرتان می تواند مهریه خود را مطالبه کند.

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

خیر حتی اگر دیوانه هم باشه و قیم هم تعیین بشه قیم حق فروش منزل بدون اجازه دادستان رو نداره
ولی قیم میتونه اگر فرد مجنون( سفیه) مال خودشو بفروشه اون معامله رو باطل کنه

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مصرف شیشه با محجور بودن متفاوت است هر کدام آثار خود را در معاملات می‌گذارد باید بررسی دقیق تری کنیم مورد شما را چرا که قیمومت در این حالت ممکن نیست