مشاوره حقوقی رایگان - معافیت کفالت پدر بیمار

سلام وقت بخیر
من سال 1395سکته قلبی کردم سه تا از رگ های قلبم بسته شد وعمل قلب باز کردم

سال 1398 دوباره سکته کردم فنر ویالون زدم

سال 1401دوباره سکته قلبی کردم فنر ویالون زدم
قلبم 40تا 45 درصد کار میکنه
آیا میتوانم کفالت برای پسرم بگیرم
سن من 47 سال هست

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر کمیسیون پزشکی نظام وظیفه تایید نماید امکان‌پذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
در این خصوص می‌بایست پسر شما درخواست بدهد تا نظر کمیسیون پزشکی نظام وظیفه بررسی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پسر شما بایستی از طریق پلیس به علاوه 10 درخواست خود را مبنی بر معافیت به موجب کفالت پدر با توجه به شرایط و وضعیت جسمانی پدر به سازمان نظام وظیفه ارسال کند‌.