مشاوره حقوقی رایگان - معافیت کفالت پدر بیمار

سلام بنده تک پسر خانواده ام واز شهرستان هستم با تاریخ اعزام 8/1 بدون غیبت و پدرم متاسفانه با سن زیر70 سال دچار سرطان استخوان شدند و ناتوانی حرکتی پیدا کرده اند و من تازه متوجه شدم که میشود معاف شوم .
ایا معاف میشوم ؟و اگر بله تا قبل از ابان تمام میشود کارهاش ؟ وگرنه چکار کنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق نظام وظیفه موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است شرایطی که دارید را در قالب درخواست به انضمام دلایل و مدارک موجود از طریق یکی از دفاتر پلیس به علاوه 10 محل سکونت خویش به سازمان نظام وظیفه ارسال کنید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام درخواست را به نظام وظیفه ارایه نمایید