مشاوره حقوقی رایگان - گذاشتن لوله در حریم راه برای کشاورزی

سلام
زمین کشاورزی داریم که میخواهیم در ان زراعت کنیم. میخواهیم اب را از طریق لوله به انجا انتقال دهیم. همسایگانی که در پایین دست ما زمین دارند راضی نمیشوند که از زمینشان لوله بکشیم. میخواهیم از کنار حریم جاده لوله بکشیم ایا اداره راه مخالفت نخواهد کرد. و اگر مخالفت کند راه قانونی ان چه خواهد بود ؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام همسایگان حق ممانعت دارند ولی شما از طریق جلب موافقت اداره راه بصورت کتبی و احتمالا پرداخت هزینه مشکلی نخواهید داشت