مشاوره حقوقی رایگان - نقض حریم ملک

سلام پدر اینجانب قطعه زمینی به مساحت 740 متر صلح قطعی اواخر دهه هفتاد از فردی خریداری کرد این قطعه زمین جزو چند هزار متر زمین بود که کشاورزی در ان زمان بود پدرم همان اواخر دهه هفتاد زمین را چهاردیواری کرد و شغلی تجاری خدماتی راه انداخت و همچنین طبق نامه اداره راه حریم کمربندی را رعایت کرده بود در اواخر دهه هشتاد 240 متر از زمین را به ارتفاع 10 متر تبدیل به سالن کرد و در این زمان اداره راه باندهای کمربندی را از هر طرف افزایش داد و کارگاه ما رسما در حریم قرار گرفت و به زور جلوی در کارگاه گاردریل کشیدند و راه ما را بستن هم اکنون ما وکیلی برای اخذ سند تک برگی گرفتیم و ایشان موفق شدند رای مثبت اداره ثبت را بگیرن و قانونی سند تک برگی بگیریم فقط اخر حکم به این صورت نوشتند:توضیحات حقوق ارتفاقی ندارد برابر نامه یاد شده اداره راه وشهرسازی نوعیت ملک دایر مزروعی می باشد و از نظر موقعیت مکانی درون محدوده قانونی شهر و حریم راه واقع گردیده است.این جملات دقیقا به چه معنی است کارگاه ما از نظر شهرداری تجاری محسوب میشد حالا طبق طرح تفصیلی جزو حریم شهر و راه محسوب میشه تکلیف ما با اداره راه چیست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتری و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک برای اظهارنظر دقیق می باشد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی می توانید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت کرده و موضوع را پیگیری نمائید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
موضوع نیاز به بررسی دارد . و حکم صادره نیازمند مطالعه است .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر کاربری زمین ، زراعی است
و در حریم جاده قرار دارد

اگر مقداری از زمین شما توسط اداره راه ، تصرف شده باشد شما میتوانید مطالبه قیمت زمین را نمایید
و

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتوانید به دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی مدارک شما نیاز به بررسی و گفتگوی متقابل دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مدارک وحکم به طور کامل بررسی شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مدارک مالیکتی و تصرفات باید کاملا رویت شود و سپس راه کار ارائه شود