مشاوره حقوقی رایگان - ساخت انباری در پشت بام

سلام مادر بنده یک واحد آپارتمان دارد که راه پشت بام از درون خونه ماهستش و همسایه دسترسی نداشت درنبودمن از بی اطلاعی مادرم استفاده کردند و ازش نوشته گرفتندکه هم راه بسازن هم در پشت بام انباری مادرم فقط امضاکرد الان متوجه شدم راه حلش چی هستش؟آیامدرک اعتبارداره؟میتونند در پشت بام انباری بسازن و راه بگیرن؟نکته مهم ماقبلا که خریدیم همین شکلی بود خونه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شما می توانید اجازه ندهید.
بدون موافقت شهرداری امکان ساخت وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید سند اقرارنامه و جزئیات موضوع بررسی گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام چون مالک خودشان هستند امضا کرده اند نمی‌توانند آن را نقض کنند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بدون مجوز شهرداری امکان ساخت انباری در پشت بام میسور نیست.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بدون رضایت همه امکان‌پذیر نمی‌باشد