مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات آپارتمان

با سلام
ساخت انباری در پشت بام و گذاشتن درب و قفل نمودن آن بدون موافقت همسایگان دیگر چه حکمی دارد
ضمناَ نصب دوربین در مشاعات پارکینگ توسط یک همسایه به بهانه رصد خودرو خود اما کنترل رفت و آمد دیگران را رصد می کند بدون رضایت دیگر همسایگان چطور
یک سوال دیگر اجاره پارکینگ به شخص خارج از ساکن آپارتمان و دادن ریموت به آن شخص و تردد شخص در آپارتمان چه حکمی دارد.
ممنون

پاسخ ها :

علی ابراهیم زاده

جناب آقای علی ابراهیم زاده :

سلام اجاره به افراد غیر ساکن امکان پذیر نیست و قفل هم میتونین شکایت ممانعت از حق کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پشت بام جز مشاعات است و هر گونه ساخت باید با اجازه همه مالکان باشد و اگر ساخت بدون اجازه سایر مالکان باشد ، هر کدام از مالکان میتوانند دادخواست تصرف عدوانی را اقامه نمایند و ..

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

همه این موارد نیاز به رضایت تمامی مالکان دارد و در صورت عدم رضایت جرم میباشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تمام اقداماتی که شخص انجام داده کاملا مغایر با قانون تملک آپارتمان ها ست و بایستی اجازه سایر مالکین را اخذ نماید اجاره دادن پارکینگ به شخصی غیر از ساکنین مجتمع کاملاً غیرقانونی می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص انباری با عنوان تصرف عدوانی و بقیه موارد با عنوان مزاحمت شکایت کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اقدامات فوق نیاز به رضایت سایر شرکا دارد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در خصوص احداث انباری در مشاعات شکایت تصرف عدوانی و سایر موضوعات شکایت مزاحمت کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

باسلام
در فروض مطرح اگر رضایت سایر مالکین وجود نداشته باشد عناوین متعدد مجرمانه واقع شده