مشاوره حقوقی رایگان - نصب تابلو مغازه در راهرو پاساژ

با سلام بنده یک واحد تجاری در پاساژ خریداری کردم حالا میخواهم در سر در ورودی مغازه خودم تابلو بزنم اما سازنده پاساژ مخالفت میکنه میخواستم بدونم سازنده پاساژ که فقط ده تا مغازه در طبقه بالای پاساژ داره میتونه مانع زدن تابلو من بشه و اینکه تابلو زدن بالای سر در مغازه در راهروی پاساژ غیر قانونی هست یا خیر ممنون ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
باید قوانین پاساژ را رعایت کنید
اگر قانونی تصویب نشده باشد توسط هیت مدیره بله می توانید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر نصب این تابلو در محدوده ی ملک و تصرفات شما باشد منعی ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر مالکیت مغازه متعلق به سازنده باشد بله برای نصب تابلو باید با اجازه و موافقت مالک باشد
در غیر این صورت خیر

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام منعی ندارد
ولیکن مقررات و قوانینی که هییت مدیره پاساژ تصویب کرده را باید مطالعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی مقررات تصویب شده از سوی هیئت مدیره پاساژ بررسی شود که آیا این اقدام منع شده است یا منع نشده است‌.
با این وجود به نظر میرسد که اگر در محدوده ملک خویش این اقدام را انجام دهید منعی وجود ندارد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بستگی به نظر هیئت مدیره پاساژ دارد