مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدربزرگ به نوه مطلقه

با سلام پدربزرگ من سالهاست فوت شده لذا مستمرى بگير او مادربزگم بوده وايشان هم حدود ١٦سال پيش فوت شده واون زمان قانونى مبنى براينكه نوه ميشود تحت تكلف قرار بگيرد چون منبع درامدى ندارم وسالهاست كه از همسرم جدا شده ام الان ميتوانم در مورد حقوق پدربزرگم اقدام كنم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مجرد و بی کار باشید و تحت تکفل ایشان باشید تعلق میگیرد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر در زمان حیات ایشان تحت تکفل بودید میتوانستید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ، چنانچه سابقا تحت تکفل پدر بزرگ بوده اید بله

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اگر درزمان حیات ایشان تحت تکفلش بوده اید میشود. درغیر اینصورت خیر.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ امکان‌پذیر نیست. چرا که در گذشته تحت تکفل پدربزرگ خویش نبوده‌اید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق بیمه مربوطه پیگیری نمایید